Til vores forskellige aktiviteter, bl.a. Rollespilsskolen, har foreningen et tilknyttet team af frivillige ildsjæle: det er kort sagt pga. disse mennesker, at vi kan få vores forening til at løbe rundt.

Hvem er med i Team Inpersonainp?
Langt de fleste af vores frivillige er folk der er startet som elever hos Rollespilsskolen, og som derfor har nogle år på bagen inden de bliver en del af Team Inpersona. Der er også nogle der bliver hevet med til Inpersona af deres venner for første gang, og kort efter bliver en del af teamet. Det er også sket at folk ved et tilfælde har hørt om Inpersona, og dernæst har taget kontakt til os, og så senere er blevet frivillig..

Vil du være med?
Inpersona leder altid efter nye frivillige til at give vores medlemmer de fedeste oplevelser. Det kræver ikke at man har nogen bestemt uddannelse, men at man har spillet liverollespil tidligere er et must (dog betyder det intet om man har spillet i ét eller 30 år). Vores eneste alderskrav er at du er minimum 12 år. Inpersona forventer, at man som en del af teamet naturligvis følger bestyrelsens anretninger, retter sig efter vores fælles undervisningsplan og desuden er indforstået med at vi træner hver eneste mandag året rundt (sommer- og juleferie undtaget). Der vil også ca. hver 2. måned være et teammøde på 4-5 timer, hvor Inpersona selvfølgelig betaler for forplejning. Sidst, så er det fra foreningens side et krav at alle vores frivillige kan førstehjælp – men bare rolig, hvis du ikke har et førstehjælpskursus i forvejen, sørger vi for at få sendt dig afsted.

Hvad får jeg ud af det – er det et lønnet arbejde?
Da Inpersona er en frivillig forening underlagt dansk lovgivning modtager ingen i foreningen nogen form for løn. Men derfor er det ikke uden en vis belønning! Udover det åbenlyse i, at man får mulighed for at undervise børn i udendørs rammer, giver Inpersona giver den enkelte chancen for at få nogle sjove og lærerige oplevelser i selskab med resten af teamet, da vi i løbet af året vil tage på fælles ekskursioner til forskellige rollespilskongresser, spille rollespil sammen, afholde vores traditionsrige julefrokost, og desuden deltage i andre sociale arrangementer. Man kan også prøve kræfter med økonomi og administration, PR, og at udvikle sine skrivefærdigheder, da vi selv skriver alt vores plot og baggrundsmateriale til brug i rollespillet.

Lyder det som noget for dig?
Så send en mail til os på: inpersonakbh@gmail.com
Du er også velkommen til at kontakte vores formand, Peter Christian Brincker, på: 41 62 82 42 (i hverdage imellem 15 – 20)

Under Instruktørprofiler, og de respektive undersider, kan du læse mere om de nuværende frivillige i Team Inpersona.