Rollespilsskolen

Inpersona

Rollespilsskolen er et unikt tilbud til børn og unge – og til dig, som gerne vil lære kunsten at spille en rolle, improvisere, at kæmpe kampe og at skabe oplevelser. Vores undervisning er intens, udfordrende, sjov og vild, og vores ånd emmer af kreativitet, accept og kammeratskab. Vi har stor rummelighed og åbenhed, så alle kan være med. Man skal være minimum 8 år for at kunne deltage hos Rollespilsskolen, og de fleste af vores spillere er imellem 9 – 13 år: men der er ingen øvre aldersgrænse! Bemærk at Inpersona af og til tager billeder til vores aktiviteter. Hvis du ikke ønsker at dit barn indgår på disse billeder, så send gerne en mail til inpersonakbh@gmail.com

Praktisk:
Vores aktivitet foregår hver mandag i Østre Anlæg. Mødestedet er ved lejepladsen foran det lille hus, Stockholmsgade 24 – 2100 København Ø. Det er også her vi slutter. Vi træner fra kl. 16:15 til 19:00, undtagen sidste mandag i måneden, hvor der er rollespil til kl. 20:00.
Vi spiller og træner udenfor året rundt – uanset vejret! (undtagen i ferier og på helligdage)

Indbetaling: Merkur Bank
CVR/SE-nummer:
34544913
Reg. Nummer:
8401
Kontonummer:
1049016
HUSK
at skrive hvem der betales for!
Pris:
Månedsbetalingen ligger på 200 kroner.
Det er muligt at få nedslag i prisen hvis man er økonomisk udfordret, da vi i Inpersona arbejder udfra det princip, at alle skal have mulighed for at være med – uanset indtægt. Bemærk at månedsbetalingen til Rollespilsskolen giver automatisk medlemskab i foreningen Inpersona. Send gerne en mail til inpersonakbh@gmail.com hvis du har henvendelser vedrørende månedsbetalingen.

Inpersona bruger hver måned tid på at skrive og ringe rundt og minde forældre om, at huske at betale for deres børn; derfor sætter vi stor pris på faste overførsler, da det er betydeligt nemmere for både dig og os – så slipper du også for uregelmæssigt at få et opkald fra os. Ved spørgsmål, så kontakt gerne vores kasserer, Gabriel Thordahl-Jensen, på: inpersonakbh@gmail.com

Er du ny, og minimum 8 år, kan du møde op den første mandag i en given måned, hvor der er prøvetime for nye. Du vil herefter blive ført igennem et introforløb der strækker sig over én måned, således at du kender til vores regler, forskellige hold og andet relevant. Efter den første måned kan du frit vælge hvilket hold du vil fortsætte på. Introforløbet er gratis!

Er der noget jeg skal have med?
Den første måned skal man ikke have andet med end vand, godt fodtøj og fornuftigt overtøj tilpasset vejret. Et våben anbefales, men vi udleverer lånevåben hvis nødvendigt. Efter den første måned (introforløbet), er der nogle krav og forventninger vi har til at den enkelte kan deltage i træningen, som f.eks. at have et kostume der passer til rollen. Der står mere om dette under Regler og Spilbare hold.

Vi beder desuden om at forældrene til det barn der gerne vil være med, sender en mail til os på inpersonakbh@gmail.com med følgende oplysninger: barnets fulde navn, folkeregisteradresse samt fødselsdato. Derudover bedes der skrives et telefonnummer og e-mail til en eller begge af barnets forældre, eller evt. værge. Da Inpersona er en frivillig forening, skal vi have en medlemsliste der inkluderer alle ovenstående oplysninger.

Hvis du har spørgsmål angående træningen er du velkommen til at kontakte vores forperson, Lucas Oliver Olsson Moreira, på: 60 21 15 76 (i hverdage imellem kl. 17 – 20).

Læs mere om
 konceptet bag Rollespilsskolen
Læs Inpersonas forskellige
regler
Læs om de spilbare hold hos Rollespilsskolen
Se vores galleri
Læs mere om kostume og våben under udstyr til rollespil
Læs om andet rollespil under mere rollespil i København og omegn