Her kan du finde information om Inpersona, læse om vores værdier, historie, bestyrelse, de tilknyttede frivillige, samt vores vedtægter.
LÆS INPERSONAS PRIVATLIVSPOLITIK HERInpersonas privatlivspolitik

Hvad er Inpersona?
Inpersona – Københavns Rollespilsteater er en rollespilsforening med base i hjertet af København, og har siden 2012 været en frivillig forening. Vores primære fokus, Rollespilsskolen, har sine rødder helt tilbage fra år 2000, og Inpersona har igennem sin levetid også gennemført flere andre projekter som f.eks. en månedlig kampagne, børnefødselsdage, rollespilsworkshops og lignende.

Vil du være medlem?
Et medlemskab af Inpersona koster 100 kroner om året, og følger vores regnskabsår der går fra den 1. januar – 31. december. Som medlem af Inpersona, bliver du også automatisk medlem af Bifrost – Landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge, der fungerer som paraplyorganisation for alle rollespilsforeninger i Danmark. Man kan læse mere på deres hjemmeside: http://www.landsforeningenbifrost.dk
Bemærk at medlemskabet af Inpersona ikke er det samme som månedsbetaling til Rollespilsskolen, og derfor ikke giver adgang til at deltage i Rollespilsskolens arrangementer.

Indbetaling: Merkur Bank
CVR/SE-nummer: 34544913
Reg. nummer: 8401
Kontonummer: 1049016
HUSK at skrive hvem der betales for!

Ved spørgsmål, så kontakt gerne vores formand, Nikolai Ellegaard Sørensen, eller vores kasserer, Gabriel Thordahl-Jensen, på: inpersonakbh@gmail.com

Læs om Inpersonas værdier
Læs Inpersonas historie
Læs om Inpersonas bestyrelse og fordelingen af ansvarsområder
Læs om Inpersonas frivilliggruppe i Team Inpersona og om de enkelte frivillige under Instruktørprofiler
Læs Inpersonas vedtægter