Nikolai

Navn, alder og hold:
Nikolai Ellegaard Sørensen, 23 år, tlf: 30 48 93 91
Birolle!

Uddannelse/arbejde:
Jeg læser Machine Learning og Datavidenskab på Københavns Universitet. Jeg har tidligere taget min gymnasiale uddannelse på HTX Sukkertoppen, min 10’ende klasse på Nordborg Slots Efterskole, og min folkeskoleuddannelse på Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Rollespilserfaring og oplevelser:
Jeg har gennem snart 11 år været spiller, teammedlem samt formand i Inpersona i forskellige perioder. Det er her i Inpersona at jeg har fået vækket min interesse for rollespil samt min nu store erfaring inde for det samme. Jeg spiller også bordrollespil: dette gør jeg meget nu, og det har jeg også gjort tidligere. Jeg spiller ligeledes med i vampyrrollespil gennem Babylon, der får stillet min interesse for rollespil med voksne og erfarne rollespillere. Rollespil giver nogle fantastiske muligheder og jeg har mødt nogle af mine rigtig gode venner gennem det, og det er en god måde at lære nye mennesker at kende.

Hvad inspirerer dig ved Rollespilsskolen:
Det som inspirerer mig ved Rollespilsskolen er primært at se spillerne være glade, at vide hvad det giver en som spiller at komme ud og spille noget rollespil, samt at kunne få et afbræk fra ens almindelige hverdag. Det inspirerer mig også når vi tager ud til andre foreninger og jeg ser hvordan Inpersonas spillere udøver bedre rollespil end alle andre.