Navn, alder og hold:
Nikolai Ellegaard Sørensen, 20 år, tlf: 30 48 93 91
Assisterende holdleder – Lysets elvere / Flyer

Uddannelse/arbejde:
Jeg er ved at tage en gymnasial uddannelse på HTX Sukkertoppen i Valby. Før det holdte jeg en pause fra rollespil med et år på Nordborg Slots Efterskole.

Rollespilserfaring og oplevelser:
Alle de erfaringer og oplevelser jeg har med liverollespil kommer fra Inpersona. Noget af det jeg husker bedst, er den fantastiske modtagelse jeg fik, da jeg havde min første gang, og så også alle de fantastiske venner, jeg har fået gennem denne forening. I 2012, som 12-årig, startede jeg i Inpersona. Jeg startede, fordi der var to af mine venner der slæbte mig med, og nu er jeg så blevet en del af Team Inpersona. Jeg har også prøvet kræfter med bordrollespil, som jeg også finder super interessant og som jeg også har brugt mange gode timer på, hvor jeg kan sidde sammen med nogle venner og hygge med noget ”god” mad og nogle snacks.

Hvad inspirerer dig ved Rollespilsskolen:
Der er mange ting!
– Alle de glade ansigter jeg ser hver mandag, der er klar til at lære noget, som kommer frivilligt og bare gerne vil have en fed oplevelse.
– Historierne vi hører efter spilgangen, og den entusiasme eleverne har når de fortæller om alle deres fede eventyr, og hvordan de sammen med ”hov hvem var det nu det var” slog store horder af uhyrer ned. Det gælder også når vi opdaterer roller med spillerne, og de bare kan rable løs om, hvad deres rolle skal kunne og hvorfor, og hvem de er venner med ”hov hvad er det nu Anders rolle heder” og er uvenner med ”hvad end Piets Stormelver rolle hedder”.
– At kunne sidde og digte sin helt egen personlige rolle, med alle dens små hemmeligheder, som kun du kender, og som du helst ikke vil ud med.
– At åbne denne verden og mulighed for spillerne, og vise dem en anden måde at have det sjovt på. Det er også fedt at børnene kommer med forslag til, hvad vi kan lave.
– At vise børnene at det er okay at halvvoksne (eller helvoksne) folk løber rundt i en park, og har det sjovt med børnene, samtidigt med at voksne ikke altid er seriøse og autoritære magter.
– At vi lærer børn at rollespil ikke kun er kamp med latexsværd, men også teater, skuespil og improvisation.