Sommerferie i Inpersona

Kære forældre og medlemmer – her kommer info om sommeren hos Inpersona.
Vi havde sidste gang denne sæson her i går, den 20. juni, og går nu på sommerferie. Vi starter herfra først op igen mandag den 8. august. Imellem nu og den 8. august har vi lukket – dvs. der ikke er træning, rollespil, ferietræning eller lignende.

Husk derfor at juli måned er GRATIS – der skal ikke betales i denne måned! Jeres faste overførsel skal derfor afbrydes i juli og genoptages i august. Hvis man glemmer det, eller på anden vis kommer til at overføre, refunderer vi som udgangspunkt ikke – men skriv til os hvis det er tilfældet, så kigger vi på det.

Endelig er der en kommende ændring, der vil være gældende fra næste sæson, ift. ferietræningsgange (så som påske, efterårsferie, osv.) hvor vi ikke længere afholder disse. Der har simpelthen ikke været særlig stor interesse for dem, og vi har i de fleste tilfælde ikke modtaget i nærheden af nok tilmeldinger til, at det gav mening at afholde. Derfor dropper vi dem fremover, og der vil derfor IKKE være træning i hverken ferier eller på helligdage herfra! For næste sæson gælder det efterårsferien, altså mandag den 17. oktober.

Derudover vil vi bare sige tak for denne sæson, der var mestendels fri for corona og diverse restriktioner. Vi håber at næste sæson endelig kan komme helt tilbage til normalen, men vi holder naturligvis øje med officielle meldinger, og melder i så fald ud, såfremt det bliver nødvendigt.