Forårssæsonen 2023 – træningsplan

Kære forældre og medlemmer!
Så er vi ved at være klar til den kommende sæson hos Inpersona. Vi håber at vi får endnu en hel sæson uden nogle coronatiltag, men som altid holder vi øje med myndighedernes udmeldinger, skulle der ske noget i den anledning.

Så her kommer træningsplanen for denne sæson. Det er, som altid, vigtigt at indskyde, at den godt kan ændres alt efter hvor mange frivillige i Team Inpersona der er til stede, samt andre faktorer som f.eks. vejret. Det er heller ikke alt der er helt på plads endnu, men det meste er der. Er man i øvrigt nysgerrig på træningen generelt kan der læses mere her.

Ligesom sidste sæson afholder vi IKKE længere ferietræningsgange så som fx påske, efterårsferie, osv. Der vil derfor ikke være træning i hverken ferier eller på helligdage. For denne sæson gælder det følgende, hvor der altså ikke vil være træning:
– vinterferie, mandag den 13. februar
– påsken, mandag den 3. + 10. april (dvs. ingen nye spillere i april måned – desværre!)
– 2. pinsedag, mandag den 29. maj (OPS: store rollespil i maj er i stedet rykket til den næstsidste mandag, altså mandag den 22. maj!!)

Vi glæder os til at se jer alle på mandag (den 9. januar), hvor også nye er meget velkomne – så tag gerne en ven eller to under armen!