Ny hjemmeside – nyheder, rettelser, mm.

Kære forældre og andre interesserede!
Nu er det en god måneds tid siden vi fik den nye hjemmeside i luften. Det er svært at forudse alle fejl og mangler der evt. måtte være, men vi har forsøgt at få dem alle rettet. Hvis I oplever nogle mærkelige ting, så tøv ikke med at skrive til os på: inpersonakbh@gmail.com – vi håber I vil gå på opdagelse i vores nye hjemmeside som vi, mildt sagt, er hamrende glade for.

Måske mest vigtigt af alt kan I nu tjekke de spilbare hold her – vi ved mange har efterspurgt en guide til bl.a. kostume, og hvordan de enkelte hold egentlig “er”. Vi håber at det vi har lavet er nok til at stille de fleste spørgsmål, men ellers er I selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os.

– Gabriel

Rettelser:
– tilføjet mange forskellige ting under Spilverdenen (Fauntasia) – bl.a. fortællinger, legender og sange.
– rettet instruktørprofilerne her – de bør nu alle sammen være sat korrekt op.
– tilføjet en masse billeder under vores galleri – de kan ses her.
– tilføjet “træffetider” på formanden og den ansvarshavende for undervisningen.
– tilføjet bestyrelsesoversigt. Kan læses her
– tilføjet alle reglerne. Kan læses her – der er ingen reelle ændringer siden den gamle hjemmeside, men læs dem gerne igennem alligevel.
– opdateret teksten ift. kostumer og våben her – bemærk at vi f.eks. anbefaler at købe udstyr hos Fanatic og Faraos Cigarer.
– rettet diverse småfejl som f.eks. stavefejl, ændret tekst til fed skrift, lave links til andre dele af hjemmesiden, tilføjet billeder og lignende.