Team Inpersona

Til vores forskellige aktiviteter, som bl.a. Rollespilsskolen, har foreningen et tilknyttet team af frivillige ildsjæle kaldet Team Inpersona, eller blot teamet – og det er kort sagt pga. disse mennesker, at vi kan få vores forening til at løbe rundt.

Hvem er med i Team Inpersonainp?
Langt de fleste af vores frivillige er folk der er startet som elever hos Rollespilsskolen, og som derfor har nogle år på bagen inden de bliver en del af Team Inpersona. Der er også nogle der bliver hevet med til Inpersona af deres venner for første gang, og kort efter bliver en del af teamet. Det er også sket at folk ved et tilfælde har hørt om Inpersona, og dernæst har taget kontakt til os, og så senere er blevet frivillig.

Vil du være med?
Inpersona leder altid efter nye frivillige! Det kræver ikke at man har nogen bestemt uddannelse, men du skal have erfaring med liverollespil og være minimum 12 år. For at kunne blive en del af Team Inpersona skal man igennem en prøveperiode på nogle måneder, hvor man ser foreningen indefra, er med til at planlægge træningen, lærer de forskellige regler og procedurer, er med til møder og arbejder med de andre frivillige. Såfremt der er god stemning begge veje vil man efter prøveperioden blive en del af teamet.

Inpersona forventer, at man som en del af teamet naturligvis følger bestyrelsens anretninger, retter sig efter vores fælles undervisningsplan og desuden er indforstået med at vi træner hver eneste mandag året rundt (ferier og helligdage undtaget). Der vil derudover være et månedligt teammøde på nogle timer, som regel den 3. lørdag i måneden, der er påkrævet (men vi betaler selvfølgelig for forplejning). Sidst, så er det fra foreningens side et krav at alle vores frivillige kan førstehjælp – men bare rolig, hvis du ikke har et førstehjælpskursus i forvejen, sørger vi for at få sendt dig afsted.

Hvad får jeg ud af det – er det et lønnet arbejde?
Da Inpersona er en frivillig forening modtager ingen i foreningen nogen form for løn eller anden økonomisk betaling. Men derfor er det ikke uden en vis belønning! Udover det åbenlyse i, at man får chancen for at undervise børn i udendørs rammer, giver Inpersona den enkelte muligheden for at få mange sjove og lærerige oplevelser i selskab med resten af teamet, da vi fx i løbet af året tager på fælles udflugter til både rollespilskongresser eller forskellige kurser. Derudover spiller vi også rollespil sammen, eller tager til kampagner eller scenarier hos andre, vi afholder en traditionsrig julefrokost, og dertil er der flere andre sociale arrangementer. Som frivillig kan man dertil også, ved siden af at være med til at lave træningsplaner og arrangere selve rollespillet, prøve kræfter med både økonomi og administration, organisatorisk arbejde (ved fx at arrangere udflugter til andre rollespilsforeninger for medlemmerne, eller sociale ture/forskellige kurser til teamet), PR (reklame for foreningen) og/eller at udvikle sine skrivefærdigheder, da vi selv skriver alt vores plot og baggrundsmateriale til brug i rollespillet.

Lyder det som noget for dig?
Så send en mail til os på: inpersonakbh@gmail.com
Du er også velkommen til at kontakte vores forperson, Lucas Oliver Olsson Moreira, på: 60 21 15 76 (i hverdage imellem kl. 17 – 20)

Under Instruktørprofiler, og de respektive undersider, kan du læse mere om de nuværende frivillige i Team Inpersona.