Forårssæsonen 2022 – træningsplan

Kære forældre og spillere!

Efter en næsten fuld sæson det sidste halve år, håber vi ligeledes at denne bliver uden afbrydelser. Indtil videre fokuserer vi stadig på håndsprit og generel afstand, men håber på at kunne bringe flere ting tilbage i vores spil så hurtigt som muligt – herunder bl.a. sminkning, magiske genstande, mønter, osv. Det næste halve års træningsplan kan læses her.

Det er, som altid, vigtigt at indskyde, at den godt kan ændres alt efter hvor mange frivillige i Team Inpersona der er til stede, samt andre faktorer som f.eks. vejret. Det er heller ikke alt der er helt på plads endnu, men det meste er der. Er man i øvrigt nysgerrig på træningen generelt kan der læses mere her.

Ligesom normalt bruger vi stadig tilmeldingssystem til ferietræningsgangene, som i denne sæson kommer til at omfatte både vinterferie, påske og 2. pinsedag. Denne tilmelding vil blive lagt op senere. Vi glæder os til at se jer alle fra mandag den 10. januar, hvor også nye er meget velkomne – så tag gerne en ven eller to under armen!