Efterårssæsonen 2022 – træningsplan

Kære forældre og medlemmer!
Så er vi ved at være klar til den kommende sæson hos Inpersona. Vi håber at vi nu får en hel sæson uden nogle coronatiltag, men som altid holder vi øje med myndighedernes udmeldinger, især hen mod vinteren.

Så her kommer træningsplanen for denne sæson. Det er, som altid, vigtigt at indskyde, at den godt kan ændres alt efter hvor mange frivillige i Team Inpersona der er til stede, samt andre faktorer som f.eks. vejret. Det er heller ikke alt der er helt på plads endnu, men det meste er der. Er man i øvrigt nysgerrig på træningen generelt kan der læses mere her.

Endelig er der en ændring der vil være gældende fra denne sæson, specifikt ift. ferietræningsgange (så som påske, efterårsferie, osv.) hvor vi ikke længere afholder disse. Der har ikke været særlig stor interesse for dem, og vi har i de fleste tilfælde ikke modtaget i nærheden af nok tilmeldinger til, at det gav mening at afholde. Derfor dropper vi dem fremover, og der vil derfor IKKE være træning i hverken ferier eller på helligdage herfra! For denne sæson gælder det efterårsferien, altså mandag den 17. oktober, hvor der altså ikke vil være træning.

Vi glæder os til at se jer alle på mandag (den 8. august), hvor også nye er meget velkomne – så tag gerne en ven eller to under armen!