Efterårssæsonen 2021 – træningsplan

Kære forældre og spillere!

Efter halvandet år med nedlukning, genoplukning, pause og generelt kaos, er vi ved at være klar til næste sæson. Denne gang håber vi den bliver uden afbrydelser og mere eller mindre som normalt. Indtil videre fokuserer vi stadig på håndsprit og generel afstand, men allerede her i slut-august tager vi en snak om vi kan få flere ting tilbage i vores spil/træning – herunder bl.a. sminkning, magiske genstande, og ikke mindst vores nye mønter, som vi virkelig glæder os til at kunne bruge! Den kan læses her.

Så her kommer træningsplanen for denne sæson. Det er, som altid, vigtigt at indskyde, at den godt kan ændres alt efter hvor mange frivillige i Team Inpersona der er til stede, samt andre faktorer som f.eks. vejret. Det er heller ikke alt der er helt på plads endnu, men det meste er der. Er man i øvrigt nysgerrig på træningen generelt kan der læses mere her.

Ligesom normalt bruger vi stadig tilmeldingssystem til ferietræningsgangene, som i denne sæson dog kun omfatter efterårsferien, specifikt mandag den 18. oktober.

Denne tilmelding vil blive lagt op senere. Vi glæder os til at se jer alle på mandag, hvor også nye er meget velkomne – så tag gerne en ven eller to under armen!