Navn, alder og hold:
Hjalte Birck Ahlstrand
, 20 år, tlf: 42 36 12 34
Assisterende holdleder – Lyselverne

Uddannelse/arbejde:
Jeg har netop afsluttet 3. G på Christianshavns Gymnasium, og er begyndt på Matematik på KU. Jeg var udvekslingsstudent i USA for nogle år siden, og tidligere har jeg gået på Institut Sankt Joseph og Vibenshus Skole, begge på Østerbro.

Rollespilserfaring og oplevelser:
Inpersona er min eneste live rollespilsforening. Jeg har været en del af Inpersona i mere end fem år, og har været en del af teamet i cirka to. Udover liverollespil har jeg kendskab til både noget skuespil i form af drama i gymnasiet, samt musicaler i folkeskolen. Jeg har også erfaring med brætrollespil såsom Pathfinder, og lidt Dungeons & Dragons.

Hvad inspirerer dig ved Rollespilsskolen:
Inpersona, og deraf Rollespilsskolen, har en masse gode værdier jeg kan bakke op om. Jeg har selv fået meget ud af Inpersona, og ville gerne give noget videre til andre. Inpersona har været en fantastisk måde at være udendørs for at få lidt motion på, samt en ekstrem god måde at være social på. Jeg er meget glad for menneskerne der, både spillere og de andre fra teamet. Folk er søde og venlige, og jeg deler mange interesser med de fleste. Det er samtidigt sjovt at både hjælpe til med at lære andre at spille rollespil, spille rollespil og kæmpe. Jeg bliver ved med at få en masse fede oplevelser, og vil gerne dele dem med andre, og derfor er jeg her i Inpersona.